Emma Giné

Emma GinéEmma Giné ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC,  impulsora del Coctels & Net 2015.

Emma Giné (@emmaginepro) va formar part el 2015 de l’equip organitzador de còctels & Net BCN i ha impulsat el “còctels & Net”, esdeveniment social amb el qual conclouran les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC.

Emma Giné és consultora de comunicació i estratègia digital, amb més de 15 anys d’experiència treballant en agències de comunicació, empreses privades, institucions públiques i entitats culturals.

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, té dos postgraus en Social Media Management, Content Management i Community Management, amb els quals va completar la seva formació seguint la seva passió pel món digital i les possibilitats que aquest obre a la comunicació.

Està especialitzada en disseny, desenvolupament i implementació de plans estratègics digitals i en la creació de continguts de marca per als diferents mitjans socials.

#womanliderTIC és un esdeveniment co-creat en xarxa per organitzadores de Dones en Xarxa, coordinadores de taules i impulsores de “còctels & Net”

La podeu trobar:

Web: www.emmagine.pro

Twitter: @emmaginepro

-->