Patricia Fernández Carrelo

pfcarreloPatricia Fernández Carrelo (@biztrali) serà ponent de la taula Dones liderant projectes en xarxa.

Ella és consultora especialitzada en Màrqueting, Innovació i Estratègia Digital. Ha treballat durant més de 10 anys en el sector tecnològic fent créixer productes, projectes i empreses. Durant 4 anys va ser VP Màrqueting & Product de Zyncro, una de les principals startups del panorama tecnològic internacional, on es va especialitzar en tècniques de mercat i producte, disruptives i innovadores, focalitzades en obtenir un ràpid creixement, en nombre d’usuaris, seguidors i xifres de conversió a client.

Actualment és responsable del moviment The Element a Barcelona, ​​que pretén animar el talent de l’entorn corporatiu i de gran empresa a donar el salt al món startup, és co-organitzadora i experta en tecnologia de l’ecosistema World Work Innovation Barcelona, ​​nascut en el si del espai Valkiria Hub, i lidera el llançament a Espanya de l’empresa sueca Universal Avenue, ambaixadors de marca per a empreses digitals que dirigeixen els seus productes a comerços, hotels o restaurants.

La podreu trobar també a:
Web: http://biztrali.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/biztrali

-->