Eli Vivas

eli_vivasEli Vivas ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

Eli Vivas és llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i en Lingüística per la UAB. Des de l’any 1997 forma part de l’equip d’infografia d’El Periódico de Catalunya. Immersa en la tendència de periodisme de dades i visualització, és co-fundadora de Hacks / Hackers Barcelona, organització internacional que fomenta la fusió entre periodisme i tecnologia a través de xerrades i tallers on participen programadors, dissenyadors i periodistes. L’any 2013 va guanyar el premi de periodisme de dades InnovaData del BBVA + Civio pel projecte FUGA2, amb Francisco J. Moya i Michele Catanzaro, un mapa col·laboratiu que analitza la fuga de cervells a Espanya.

Eli Vivas és professora de periodisme de dades en el Màster Universitari en Periodisme Avançat, Reporterisme, Producció Hipermèdia a la Universitat Blanquerna i el Màster de Comunicació i Gènere de la UAB. Ha participat com a ponent en les sessions i lasJornadas de Periodisme de Dades en CCCBLab que organitza l’Open Knowledge Foundation; Còctels & Blocs de Dones en Xarxa; el curs de la UNED, “Comunicació en els Partits emergents” i ha representat a El Periódico el primer hackathon de mitjans organitzat per la Global Editors Network (GEN) a Barcelona amb el projecte ‘Eleccions via Telegram’.
Twitter | Linkedin

La podeu trobar a les xarxes:

Twitter @eli_vivas
Linkedin https://es.linkedin.com/pub/elisa-vivas-soto/11/645/47a

-->