Anna Genís

Anna GenisAnna Genís ( @annagenis) serà ponent de l’còctels & blocs♀ Especial X Aniversari en les Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC

Anna Genís és Social Media Consultant, assessora empreses en la seva estratègia digital. Formadora en noves tecnologies i màrqueting en línia. Ha impartit centenars de cursos en empreses, centres de formació i professionals directament.

Des de 2008 va crear el seu projecte personal, Llepadits.com, un bloc de cuina amb receptes i notícies del món gastronòmic. Des de l’any 2013 ha afegit una botiga online, des d’on porta el peix directe de la Llotja de Cambrils i Palamós a casa. Envia a tot Espanya. També hi ha una àrea panarra, on es pot trobar el bo mi millor dels llibres i DVDs del món del pa. Ara en procés de creació de producte propi.

Des de 2005 va crear el blog www.abueladigital.com, també de receptes de cuina, homenatge a la cuina de les àvies. Amb botiga online i ara amb més editors de receptes, serà el proper projecte en expansió.

La trobareu en xarxes:

Twitter @annagenis
Linkedin https://es.linkedin.com/in/annagenis/es

-->