Carmen Queipo de Llano

carmen-queipo-de-llanoCarmen Queipo de Llano serà ponent a la taula “Mujeres comunicando en la red”

Carmen Queipo de Llano és experta en la definició i implantació de plans de comunicació estratègics amb caràcter global i internacional, liderant projectes de comunicació corporativa en tots els seus àmbits: comunicació externa, comunicació interna, comunicació on line, relacions públiques, relaciones institucionals, afers públics, comunicació de crisis i gestió del canvi. Té una àmplia experiència en comunicació digital, xarxes socials i gestió de la reputació on line.

Compta amb més de quinze anys d’experiència en l’àmbit de la comunicació. Els últims set anys ha estat directora de comunicació i marca a SEUR, on ha dissenyat i implantat l’estratègia de marca i comunicació (interna i externa), el posicionament i la identitat de marca, així com la gestió de les relacions externes i l’aproximació a tots els aspectes relacionats amb el nou entorn digital. 

Carme creu fermament en el rol clau que juga la comunicació a les companyies, i en el seu valor per a liderar i acompanyar el procés de transformació digital que els negocis deuen afrontar en l’actualitat. Com a membre de DIRCOM, i des de la seva Vocalia d’innovació, ha co-liderat la posada en marxa del primer Programa de Transformació digital per al directiu de comunicació. A més, és membre del Consell Assessor de l’Onservatori de Comunicació Interna, iniciativa impulsada per IE Business School, Atrevia i Capital Humano.

Twitter: @cqueipo

LindedIn: https://www.linkedin.com/in/carmenqueipodellano

-->