Tanquem #WomanLiderTIC amb un Còctels & Net

cnCinc impulsores destaquen les idees més rellevants de l’esdeveniment.

El dia 17 de Novembre cel·lebrem #WomanLiderTIC 2016, un esdeveniment que vol potenciar i empoderar a les dones en el sector TIC. Al llarg de la jornada, tindrem l’oportunitat d’assistir a diverses taules on dialogaran dones líders i emprenedores. Arribada la tarda, celebrarem la tancada de les jornades amb un esdeveniment social de llarga tradició a Dones en xarxa: el Còctels & Net.

Es tracta d’una trobada que es realitza entre Madrid i Barcelona al llarg de l’any i en què es convida a una dona destacada a explicar el seu projecte i a compartir perspectives feministes amb la resta d’assistents mentre disfruten de còctels variats i d’un ambient relaxat.

En aquest cas, tindrem amb nosaltres a Emma Giné, consultora en comunicació i estratègia digital; Bárbara Yuste, periodista i directora de comunicació a l’Associació Espanyola d’Economia Digital; Toñi Herrero, periodista especialitzada en tecnologia i cofundadora de Gadwoman; Carme Freixa, periodista especialitzada i ciberactivista en temes de feminisme, DDHH, prostitució i política; i Rosa Matías, periodista, coach i experta en talent i comunicació, Inma Ferragud, Head of Social Media en GroupM España, Reyes Montiel, periodista, màster en Gestió Pública i fundadira de 3ForChange i Carme Sánchez, secretaria de la Junta de Dones en xarxa. Totes elles ens explicaran la idea més interessant que han après del Còctels & Net durant aquest any.

-->