Tornen les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

imatge-womanlidertic-cat-sinlogo-copia-copia-2El 17 de Novembre t’esperem al Mobile World Centre

Tornen les jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC, amb més talent i lideratge de les dones. Com sabem, el sector tecnològic continua mostrant una alarmant absència de dones. Un problema que afecta tant a l’entorn laboral com a l’universitari, on poques joves s’inscriuen en graus relacionats amb les TIC. Per això, aquestes jornades tornen amb més força que mai, perquè sabem que en un entorn cada cop més tecnològic, apoderar a les dones en el sector tecnològic resulta especialment rellevant.

Aquestes jornades se celebraran en el Mobile World Centre (Carrer de Fontanella, 2) de Barcelona i es presentaran diverses línies temàtiques repartides en cinc taules diferents. Presentarem una figura en l’àmbit mundial per a constatar que el talent de les dones ha d’estar en la revolució de les xarxes, posarem la mirada de les dones en les tendències TIC amb directives de grans empreses, convidarem a dones que hagin posat en marxa i liderin projectes de start-ups tecnològics o TIC així com a dones que desenvolupin projectes de smart cities i govern obert, i donarem la paraula a dones que comuniquen a la xarxa per a aconseguir l’èxit en els seus projectes. A més, com a novetat, en aquesta edició, donarem veu a dones joves que hagin estat premiades o rellevants en projectes TIC o tecnològics, per tal que exposin els seus projectes.

Altes empresàries, joves promeses, creadores de start-ups: talent de totes les edats es trobaran en aquest #WomanLiderTIC 2016, per a posar en comú les estratègies del present per a conquerir el futur. Apuntat la data a la teva agenda i inscriu-te a les jornades aquí: http://bit.ly/2dNuDch

-->